LEJEBOLIG I KØBENHAVN

- din genvej til en ny lejlighed

 PRØV OGSÅ: SE TILBUDENE FRA GRÆNSEBUTIKKERNE I TYSKLAND

 
FORSIDEN
KOLLEGIER
LEJLIGHEDER
BOLIGFORENINGER
VÆRD AT VIDE
LÅN TIL DEPOSITUM
>BREDBÅND & TELEFONI<
KONTAKT OS
LINKS

SPAR PENGE

Vi har lavet nogle prisguider til dig så du kan spare mange penge og få de bedste produkter. P.t. har vi prisguider inden for følgende kategorier:
WEBHOTELLER
MOBILT BREDBÅND
BREDBÅND
MOBILTELEFONI
BLÆK & TONERE
ANDRE SPARETIPS
- spar penge allerede i dag.

POOLHUS

Book det i dag!

VALG AF BREDBÅND

   

VALG AF BREDBÅND

Når du skal flytte skal du også tage stilling til valg af bredbånd, hvis du ønsker dette. Har du mobilt bredbånd kan du blot tage det med dig og bruge det der hvor du flytter hen. Har du fastnet bredbånd og fortsat ønsker det er man nød til at bestille det igen på sin nye adresse. Vi har fundet 2 produkter fra vores prisundersøgelser på bredbånd, som vi mener er gode produkter til en lav pris. Du kan også selv undersøge de forskellige leverandører af bredbånd på www.mobilbredbaand.org og www.bredbaandguide.com - god fornøjelse.

 

MOBILT BREDBÅND

INFO:
Med mobilt bredbånd får du flexibilitet med i dit internet. Du er ikke afhængig af dit kabel. Mobilt bredbånd kører på mobiltelefon nettet og du kan derfor være online hvor som helst, derhjemme, i sommerhus, på motorvejen eller hos dine venner.

OISTER MOBILT BREDBÅND

Vi anbefaler dette mobile bredbånd. Det kører på 3's netværk, som er kåret som det bedste mobile bredbånd herhjemme. Og du får det til en lav pris på kun 199.- pr.måned. Download hastighed på 2 m/bit.

 

ANDRE BREDBÅNDS TILBUD:

www.mobilbredbaand.org kan du tjekke alle priserne.